On estem ?

Com arribar fins Tesar Residencial? 

En cotxe:

Des de Barcelona: Prendre l'autopista AP7 fins a la sortida que indica Lloret / Sant Feliu de Guíxols / Sils / Caldes d'Estrac / Vidreres. Tot seguit incorporar-se en la carretera C-35, fins agafar la sortida 84B, per incorporar-se a la carretera A2 / NII, direcció Girona. Prendre la sortida 700, cap a la carretera Gi-673 / Caldes de Malavella. Tesar Residencial es troba just a l'entrada de la població, a mà esquerra. 

Des de França: Deixar l'AP7 a la sortida 8. A la rotonda, preneu la tercera sortida, que connecta amb la carretera C-25, en direcció Cassà de la Selva / A-2 / Barcelona / Caldes de Malavella / Riudellots de la Selva / Girona. A la següent rotonda, cal agafar la segona sortida, per enllaçar amb l'entrada a l'autovia A-2 i connectar amb la NII / Barcelona. Prendre la sortida 700, cap a la carretera Gi-673 / Caldes de Malavella. Tesar Residencial es troba just a l'entrada de la població, a mà esquerra. Un cop a Caldes de Malavella: Un cop arribats a Caldes de Malavella, Tesar Residencial es troba just a l'entrada de la població, a mà esquerra, després del primer semàfor.

En tren:

Tens l'estació de Renfe a 2 minuts a peu de Tesar Residencial i amb parada cada hora tant des de Barcelona com de Girona.

Tesar Residencial

Avda de Caldes, 4 - Caldes de Malavella 17455 (Girona)

Telèfon: 972 113 970
Email: info@tesar.cat

Horari per visites d'informació:

Dilluns a Divendres: 9.00h a 13.00h y 16.00h a 18.30h