Instal.lacions

Més de 2.000 m2 dedicats a tu

Ubicat a la població termal de Caldes de Malavella, Tesar Residencial és un edifici de nova construcció distribuït en cinc plantes, amb més de 2.000 m2 de superfície. La residència disposa de cinquanta places, distribuïdes en un total de 22 habitacions dobles i 8 d'individuals. Pensant en el benestar dels nostres residents, l'edifici disposa de tots els serveis que facilitaran la seva estada.

Serveis d'hotel i sociosanitaris 

A part del confort dels nostres residents, Tesar Residencial també pensa en la seva qualitat de vida. És per això que l'edifici disposa d'un restaurant amb cuina pròpia, que els permetrà portar una alimentació saludable i adequada a cada necessitat. A més, als baixos de l'edifici hi trobaran un ampli gimnàs on es realitzen tractaments de fisioteràpia i rehabilitació,  juntament amb un servei mèdic i d'infermeria, així com una sala de podologia. Distribuïts a cada planta, l'edifici disposa de banys adaptats d'ús comunitari. També trobaran una biblioteca, diversos salons de descans, una sala de cinema, una perruqueria, una sala d'activitats i una sala per rebre les visites. Tot l'edifici està envoltat per una gran i confortable zona enjardinada, on els nostres residents podran passejar amb tota tranquil·litat, descansar, llegir o, simplement, conversar i gaudir de l'aire lliure.

Màxim confort i tracte familiar

Els nostres residents reben un tracte personal i proper. Les 50 places de què disposem ens permeten donar als nostres clients un tracte molt familiar com si estiguessin a casa. Tots els nostres professionals s'esforcen dia rere dia per donar el millor servei i per aconseguir la màxima satisfacció dels nostres residents.

Ens adaptem als seus costums i procurem en què se sentin com a casa, amb l'avantatge que estan atesos 24h al dia, 365 dies a l'any.